Følg os på   facebook logo   instagram logo

  • Vestkystens Ferieperle

    Vestkystens Ferieperle

  • Vestkystens Ferieperle

    Vestkystens Ferieperle

  • Vestkystens Ferieperle

    Vestkystens Ferieperle

Ved Henne Strand får man naturskønne oplevelser på alle årstider.

Her er alt hvad et feriehjerte kan begære for både børn og voksne, uanset om den står på aktiv ferie eller ren afslapning.

Oplev Vesterhavet med de brede sandstrande hvor sommerens glade gæster slikker sol, bygger slotte i sandet, spiller beach volley, sætter drager eller får en frisk dukkert med smag af salt i bølgerne.

Den helt unikke natur rummer store forskelligheder lige i nærområdet; Blåbjerg Plantage med det 64 meter høje bjerg med en fantastisk udsigt. Filsø, Danmarks 6. største sø i et område med masser af dyreliv og Henne Mølleå med udløb i Vesterhavet, for bare at nævne nogle få.

Om aftenen kan solnedgangen nydes i det fantastiske lys ved havet. Eller gå en tur gennem den hyggelige by med masser af aktiviteter, et spændende og attraktivt forretningsliv og hyggelige spisesteder, caféer og restauranter. Her er masser af ferie- og overnatningsmuligheder. Over 1200 skønne sommerhuse, gode og veludstyrede campingpladser, lækre appartments, vandrehjem og meget andet.  Velkommen til Henne Strand og skønne oplevelser for livet.

God fornøjelse, Henne Strand Handelsstandsforening